Vi kan også…

25 års erfaring i trykbranchen

Med mere end 25 års erfaring i trykbranchen, har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtigt mange ting.
Vi ved, hvordan du får det bedste resultat til prisen, og kan levere nærmest alt med tryk.

Bliv synlig

For dit vedkommende, så handler det i bund og grund om, at blive synlig på så mange måder, som muligt. På den måde påvirker du en kundes hukommelse igen og igen. Dvs., at når en kunde mangler et produkt, som netop du kan levere, så er du måske den, som de tænker på først.

Se mulighederne

Her har du henvisninger til nogle af de mange andre områder, som vi beskæftiger os med, men du kan altid tage den korteste vej:
RING til os på tlf.: +45 8891 7234

Etiketter/Labels med tryk

Søger du etiketter med tryk har vi også MEGET gode priser herpå – kontakt os gerne og få et skarpt tilbud!

Plastiketiketter, sølvetiketter og papiretiketter til ethvert formål. Fra ganske få labels til flere millioner labels. Fra helt små etiketter til store streamers. Se mere:

Plast- og papirposer, Goodiebags, stof-/muleposer

Mulighederne er utallige.

Størrelser, farver, materialer, med og uden hank mv.

I forhold til vores kolleger i branchen har vi kort leveringstid, og vi kan ofte levere ret få poser med tryk om ønsket.

Miljørigtige produkter med logotryk. www.BetterGoGreen.dk

Miljørigtige valg

Find miljørigtige produkter til dit firma, som du kan få med dit eget logotryk!

Så hop ind på hjemmesiden Better go Green, og se alt hvad vi tilbyder af miljørigtige Kuglepenne, Poser, Tryksager, Give-Aways, Kopper/Krus, Keyhangere/Nøglesnore og meget mere….

Plastikkort

Når det handler om plastikkort med tryk, så er her virkeligt også mange muligheder.

Både tykkelser og størrelser. Med og uden forkodet chip eller magnetstribe, underskriftsfelt, med og uden hul mv.

Vi laver fra 300 kort og opefter.

Sticky notes, kubus blokke, skriveblokke og notesbøger

Du kan få trykt dine blokke med logo på, et budskab eller hvad du måtte ønske, og der er virkelig mange muligheder. Få eksempler kan nævnes som kubus blokke, notesbøger, sticky notes (også kaldet Post It blokke)og skriveblokke.

Vi leverer blokke fra små oplag til meget store oplag og med det antal sider, som du har brug for.

Figurskårne etiketter med logo. CoSign.dk

Figurskårne etiketter

Figurskårne etiketter (konturskårne) som f.eks. dit logo til vægdekorationen, eller små figurskårne etiketter, så få dem hos os… Det er kun fantasien der sætter grænser, Vi kan levere lige fra enkelte styks til meget store oplag.

Laserskæring-i-papir-Getlabels.dk_

Laserfiligran / Papercutting

PointToPaper er førende specialister i laserfiligran / laserskæring i papir, karton, læder, træ, plast og andre materialer.

Vi servicerer designere, trykkerier og emballageindustrien.
Med la­ser­tek­nik er det muligt at lave de fi­ne­ste ud­skæ­rin­ger og mo­ti­ver, alt sammen fantastisk detaljeret. Nu har designeren virkelig mulighed for at lade kreativiteten folde sig ud, når der skal laves tryksager eller andre emner med høj detaljegrad, der skiller sig ud med spændende effekter.

Hvem er vi?

Tapetrykkeriet er en del af GET LABELS ApS og holder til på Grenåvej i Skødstrup ved Aarhus.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 3.000 kunder, som er en bred vifte lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store danske børsnoterede koncerner og til det Danske Kongehus. Det har givet os den faglige viden, der skal til for at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser på tape og afspærringsbånd med tryk, og vi arbejder desuden med andre fokusområder såsom etiketter med tryk og poser af alle slags med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.PoseTrykkeriet.dk
www.GetLabels.dk

Vi har desuden agenturet for det store hollandske firma Point to Paper, som er førende i Europa indenfor filigran skæring, laserskæring i papir og andre materialer til fx julekort, fødselsdagskort, uroer mmm. Se video + mere her
www.PointToPaper.dk

Vi deler kontor med søsterselskabet KortTrykkeriet, som er specialister i plastikkort med tryk, blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt f.eks. konturskårne etiketter og plakater med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.KortTrykkeriet.dk
www.BlokTrykkeriet.dk
www.CoSign.dk

Seneste nye tiltag på adressen er firmaet Better go Green ApS, som er datterselskab af GET LABELS ApS. Her tilbyder vi miljørigtige produkter med logotryk til din virksomhed, som du kan købe med god, grøn samvittighed.
www.BetterGoGreen.dk

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.