Special tape

Udover at vi kan levere almindelig pakketape med logo i mange kvaliteter, så kan vi også levere special tapes, hvor du også kan få dit logo trykt på de fleste af dem. Det kan være tape i en ekstra god kvalitet i folien, tykkere folie eller ekstra hvid bund på tapen.

Vores sortiment er bredt, og kan derfor også levere disse specielle tapes: Fødevaregodkendt tape, fluorescerende tape, tape med aftagelig klæb, ekstra smalt tape, maskintape eller sikkerhedstape.

Bestilling og kontakt

kontakt os, så vi kan høre hvad du søger.
RING til os på tlf.: +45 8891 7234
Mail: info@tapetrykkeriet.dk

 

Klik dig evt. ind og se yderligere info her:

 

 

Fluorescerende og gennemfarvet tape folie

Disse farver bliver kun trykt på en PVC tape, 37my
Du kan få den i fluorescerende orange farve, og gennemfarvet folie i orange, rød eller gul.

PVC-tape kaldes også “Mercedes” udgaven af tape. Det er den højeste kvalitet af tape, og med de smukkeste print resultater. PVC-folien har en fremragende trykbarhed. PVC scorer også godt inden for vedhæftning. Tapen sidder nærmest umiddelbart efter påføring. Desuden er PVC egnet til forskellige underlag som pap, papir, plast osv. Det er et godt produkt at arbejde med; lav støj, når du ruller ud, og PVC-tape kan rives over med hånden. PVC er egnet til genanvendelse, og det kan omdannes til energi.

Tape til maskiner med logo

Tape til dine pakkemaskiner, kan du få i forskellige bredder og længder på rullen, og du kan også få dit logo trykt på.
Bredden kan gå ned i 19mm, og længder på rullerne op til 990m.
Det er meget individuelt, hvad man har behov for, også hvad angår kvaliteten, så kontakt os, så vi kan finde løsningen til dig.